Silent Walk

En Silent Walk är ett tillfälle att få släppa taget, stilla tankebruset och landa. Genom vandring, yoga och meditation få en nystart, ny energi och släppa loss tankar och kreativitet.

Under min utbildning till yogalärare i Indien genomförde jag flera Silent Walks. Det är ett fint och värdefullt tillfälle att landa, reflektera och få distans. Behovet i samhället idag av tystnad och reflektion är stort, det är ett aktuellt ämne i medierna. Många av mina vänner och bekanta har vittnat om hur skönt det skulle vara att hitta en plats för det. Det finns ingen bättre miljö att göra det på än i skogen som har en läkande och lugnande effekt på oss människor. 

En Silent Walk är att vandra i tystnad i naturen, ensam med dina egna tankar och känslor,  men ändå tillsammans med andra i en grupp.

Vill du ladda upp inför kommande utmaningar? Vill du hitta kraften i dig själv att hantera stress? Vill du få tid att släppa lös din kreativitet? Eller bara få tid att hitta lösningen på något problem du brottas med?

En Silent Walk kan ske vilken tid som helst under dagen, i gryningen, under lunchen, efter jobbet eller på kvällen. Det är att tillsammans med andra, men ändå ensam med sig själv, få vandra i tystnad en stund. Då finns inga krav eller förväntningar och i den stunden finns möjlighet att landa, släppa taget och stilla tankebruset. En Silent Walk består vanligtvis av en stunds vandring i tystnad, därefter stående yogarörelser och sist en meditation. Eftersom människan är en biologisk varelse och en del av naturen genomförs den helst i skogen där vi hittar sinnesro, lugn ny kraft och kreativitet.

Silent Walk

1 – 3 timmar